Foreningen DHE Træf
Cart 0

Udstillere

Som udstiller ved DHE Træf får du adgang til en direkte målgruppe, og mulighed for at promovere din virksomhed og jeres produkter igennem vores attraktive demo program som løber fra 10 - ca. 17  på begge konkurrence dage, 27.-28. juli. Der udstilles i stort fælles udstiller telt, dvs. du skal kun medbringe grej til standen, såsom borde!

Opsætning fra Torsdag morgen, mulighed for at overnatte og spise på pladsen alle dage, for 1 person, der kan dernæst tilkøbes ekstra personer. 
 

Tilmelding lukket

Demo

Ved at lave en demo/foredrags ved DHE træf, har du muligheden for at ramme en direkte målgruppe. Det kan både være en måde at træne på, eller det kan være et nyt produkt. Det kan både foregå med hest i en lille demonstrations område eller det kan være et sted, hvor man kan få lov til at holde et oplæg. længden af demoen ligger mellem 20-30 min. Det vil som sagt foregå både fredag og lørdag mellem 10- ca. 17. 

Kontakt ved evt. interesse Helle (40523956) eller skriv til info@dhetraef.dk

 

DETTE ÅRS UDSTILLERE OG DEMO'ER

Opdaters løbende.

Katja Møller.jpg

Udstiller Katja Jensen Photography 

www.katjajensenphotography.com

Katja Jensen Photography stiller hele sit studie op indendørs ved DHE Træf og tilbyder profesionel fotografering af både heste og hunde. Få taget smukke, udtryksfulde billeder på sort baggrund, nu når I allerede er shinet op og i stiveste puds!

Der bliver lavet tidsplan, og det er højt anbefalet at melde sig til inden weekendens start. Pengene betales først på dagen til fotografen via MobilePay eller efterfølgende via en faktura.

Prisen er kun 595kr for 20 minutters fotografering, 3 digitale filer i fuld opløsning af eget valg, sortering og redigering!
- Har du 2 heste? Få en ekstra hest med for 295DKK samt 3 digitale filer og 20 minutter mere.

Tilmelding sker enten via privatbesked til Facebook siden for Katja Jensen Photography, mail til contact@katjajensenphotography.com eller SMS til 22 33 79 13.

Line Hegn eget billede.JPG

UDSTILLER LIME HEGN

www.limehegn.dk

I LIME HEGN sælger og monterer vi alle typer hestehegn. Derudover forhandler vi også udstyr til fodring og vandforsyning af heste, både på stald, mark og i løsdrift. Hegn og udstyr til vandrefoldssystemer, leje af roundpen, samt et stort udvalg af låger kan vi også klare.

Ud over hestehegn, er vi også leverings- og monteringsdygtige indenfor alle andre typer af hegn – lige fra havehegn til sikringshegn. For os er hegn ikke bare hegn – et hegn skal være funktionelt men samtidig passe ind i dets omgivelser uden at være iøjefaldende. Vi lægger en ære i at dele ud af vores viden og giver gerne et uforpligtigende tilbud på dit hegnsprojekt.

Så kig forbi vores stand og få en god snak om hegn.

Camilla stormont.jpg

DEMO CAMILLA STORMONT

Equine Science; Adfærd & Forskning

Hør mere om studiet Equine Science, som kan tages i blandt andet USA. Spændende foredrag om hvordan vi mennesker er med til at skabe konfliktadfærd hos heste. Hvordan fanger vi det? Hvordan undgår vi det? Og hvad faldgrupper skal vi undgå? Find ud af det, og lyt til nyeste forskning her.

 
Hovfokus 2.jpg

DEMO MEGASUS HORSERUNNERS

www.hovfokus.dk

Så er de her endelig….Facebook sensationen som har været undervejs over 2 år. Kom og se hvad det hele drejer sig om, hvad kan de bruges til og hvordan gør man. 

MKN logo trans.gif

UDSTILLER MAGDALENE STOKKEBYE

klinikstokkebye.dk

Klinik Stokkebye tilbyder hypnoseterapi til behandling af en lang række tilstande og har gode erfaringer med at fjerne rideangst / angst omkring omgang med heste.Klinik Stokkebye er desuden forhandler af Photico lysterapi maskine til både private og proffecionelle. Photizo er hurtige og effektive behandlingsmaskiner til sår, skader og andre kroniske tilstande i alle dyr.

thumbnail_Magdalene og Baldur.jpg

DEMO MAGDALENE STOKKEBYE

Bueskydning fra hest. Kom godt i gang.

Magdalene Stokkebye fortæller hvad du skal købe af udstyr, introducerer til skydeteknik, og hvordan du starter din træning af din hest.

28827152_1110122652484642_3433327333060813957_o.jpg
Vet-care Photizo.png

UDSTILLER BAREFOOT DANMARK 

www.barefoot-danmark.dk

Barefoot Danmark er Danmarks største og første specialist i bomløse sadler og hestevenligt udstyr. Vi er den eneste danske forhandler, der fører Barefoots fulde sortiment, og vi er dem med længst erfaring med Barefoots produkter i Danmark. Vi vil være på pladsen til en snak om hvilke af Barefoots produkter, der passer til dig og din hest.

DEMO MAGDALENE STOKKEBYE 

Photizo lysterapi apparat.

Hvad er lysterapi og hvad gør det og hvad kan det bruges til. Demo på hest. 20 min

1119998_400547453389314_1600294041_o.png
18623651_1291429510974272_445663227972936665_o.jpg

UDSTILLER FLEXISADLER

www.flexisadler.dk

Sadelrådgivning, Bomløse og fleksible sadler, xpand- og equisoft-gjorde, trykfordelende underlag, spanske ridestøvler, anderledes ridebukser, hackamores, FeedEasy-hegn, Scharf ridehjelme mm.

DEMO CAMILLA STORMONT

Equine Science: Adfærd & Forskning

Kom til demonstration og lær mere om hvordan vi bedst aflærer dårlig adfærd, hvor hurtigt vi kan få indlært dårlig adfærd hos vores heste uden vi er opmærksomme på det, og hør mere om hvordan man får vendt "adfærdsvanskelige heste" til børneponyer, på få uger.

Billede uden titel.png
Logo-sort-2.jpg

UDSTILLER KATE SAND

www.Katesand.dk

Mit navn er Kate, jeg er 34 år, uddannet landmand, agrarøkonom, exam. fysiurgisk hesteterapeut og lige nu i gang med Horse in Harmony-trainer uddannelsen. Jeg har fra 15. januar overtaget webshoppen fra Rebgrimer.dk. Det betyder at du fremover kan shoppe de lækreste rebgrimer, tove, barebackpads, cordeos og meget andet fra USA og Tyskland til din hest hos mig. 

DEMO HESTETANDPLEJER GLENN ESPENSEN

www.hestetandplejer.dk

"Jeg arbejder med heste tandpleje i alle kategorier af heste, hver dag og over det meste af Danmark med fokus på heste og deres velbefindende."

Med korrekt tandpleje og rigtig valg af bid vil man med normal tøjle træk kunne undgår af hesten får sår i og omkring hesten mund ."Jeg vil fortælle og vise forskellen på mange forskellige bid samt muligheden for og ride uden bid i hestens munden. Jeg har mulighed for at vejlede ekvipager som er med på træffet." 

17635570_1847726472168307_2616546168548393763_o.jpg
Hestetandplejer01.jpg

UDSTILLER FAVRSKOV DYREKLINIK

Trimmer og dyrlæge Dorte Nyrup

Vi tilbyder en unik dyreklinik med både dyrlæge og spændende butik under samme tag. Vi lægger meget vægt på at bruge vores viden om dyrenes adfærd til at sikre en nænsom og så lidt stressende behandling som mulig.

DEMO HESTETANDPLEJER MAI NIKOLAJSEN

www.hestetandpleje.dk

Hør mere om hvorfor tandpleje er så vigtigt for hestens sundhed og velvære. Hestetandplejer, Mai Nicholaisen, sætter fokus på vigtigheden af at skarpe tandspidser bliver rundet og at hestens tandstilling skal være så korrekt og naturlig som muligt. Vi mennesker har for mange år siden taget hesten ud af dens natur, hvilket har påvirket dens tandstilling og tyggefunktion. Vi avler efter race og brug, samt fodrer og træner hesten, så derfor er vi nød til at sørge for at hestens tandstilling rettes til, så den ikke har smerter, ubehag eller bliver syg.

21106419_1443033439106629_5403930654024180447_n-2.jpg
10484525_597515133703483_2230786888353598797_o.jpg

UDSTILLER SADELMAGER SILJE SVERKHOLT 

www.fagsalmakeren.no

Sadelmager Silje Sverkholt er uddannet sadelmager ved Sadelmakeriskolan i Tärnsjö, Sverige og sadeltilpasser ved UPH Education. Holder til i Ørum Djurs.

Sadelmageriet tilbyder følgende: sadeltilpasning (tilpasning af eksisterende stopning, og fuld omstoppning) vejledning ved køb af brugt og ny sadel. Salg af nye sadler. Ombygning af uldstoppede sadler til luftsystemet Flair. Sadelmager Silje Sverkholt arbejder ud fra en helhedsorienteret tilgang til sadeltilpasningen og samarbejder gerne på tværs af faggrænser.

Det køres i hele Jylland.

Demo Ute Lehmann

www.horseinharmony.dk

 

Alle kan være med!

En spændende og motiverende måde at træne dressurøvelser med din hest! En Garrocha er en lang stang som oprindeligt blev brugt til at drive tyrer i Spanien. Senere hen udviklede der sig en dressurkunst ud af denne tradition, med elegante vendinger og cirkler rundt om Garrocha’en. Workshoppen foregår med 3 udvalgte ryttere, Nanna laursen og Helle Knudsen. Disse undervises i ridestilen, og de to undervisningslektioner hhv. fredag og lørdag, munder ud i at resultatet fremvises i et indslag i inspirationsaftenen. Du vil få en masse træningstips på sidelinien - og opleve 3 heste på forskellige niveau. Imellem hestetræningen inviteres publikum ind til at lave øvelser fra jorden med garrocha'en.
 

 

thumbnail_ISNHCP-5.jpg
Hovfokus.jpg

UDstiller ISNHCP and AANhcp

www.isnhcp.net

AANHCP (Association of the Advancement of Natural Horse Care Practices).Organisationen der opdagede og udviklede barfodstrimmet og den naturlige hovpleje.

ISNHCP (Institute for the Study of Natural Horse Care Practices) er AANHCP’s institution for undervisning og uddannelse af Nautral Hoof Care Practitioners.

Kom og besøg standen og få meget mere at vide om organisationens grundværdier og historie, uddannelse og de fire grundsøjler samt arbejdet som Natural Hoof Care Practitioner. Der vil være spændende aktiviteter og masser af info fra de dygtige Natural Hoof Care- studerende.

Demo Hovfokus

www.hovfokus.dk

Kom og lær mere om hvordan man finder de bedste boots til ens hest, hvordan ser man om de passer, hvilken kan man sætte mordax i, hvordan tager man mål og billeder osv.

krainum.jpg
13151497_10153536859292050_7815646885488459308_n.jpg

Udstiller Heste Tandlægerne Glenn og Mai

Mai vil sammen med hendes kollega, Glenn Espensen, have stand i udstiller teltet. Her kan du se tandplejernes udstyr, kranier og hestetænder - en rigtig "hands- on oplevelse". De vil svare på spørgsmål og evt. tage et uforpligtende kig på din hest under træffet.- Kom forbi og få en snak :)

Demo Hovpleje af tunge(re) hesteracer

Dorte Nyrup fortæller

I Danmark bliver tunge hesteracer mere og mere populære. Det være sig både tinkere, og friesere men også jyder, shire og lign. Ofte kan trim og beskæring være en udfordring og især ved de helt tunge forekommer brug af tvangsbokse og lign. Denne workshop giver indblik og redskaber til træning af hovpleje med alle hestetyper men med særligt fokus på de tunge racer. Hovpleje kan foregå med let arbejde og uden tvang.

Dyrlæge og Hovtrimmer Dorthe Nyrup og Field instructor og hovtrimmer, Hollandske Björn Rhebergen viser arbejde med tunge racer under trimning.

 

Art Fabula.jpg
35477123_10155420220182050_9222460627614695424_n.png

Udstiller ARt Fabula 

Art Fabula

Art Fabula kommer med en stand, hvor hun kommer til at sidde at male lidt i løbet af weekenden. Der vil være mulighed for bestilling af malerier. Hun er uddannet billedkunstlærer og maler både eventyrlige billeder og heste Kom forbi hendes stand og se de flotte billeder hun har med, måske er der noget som frister. 

Demo Natural Horse Care – moderne hestehold

Björn Rhebergen

De fire grundsøjler, Diet-Boarding-horsemanship og Hoofcare danner rammen om det arbejde ISNHCP trimmeren udfører – men endnu vigtigere, er de brugbare redskaber til at forbedre levevilkår og sundhed hos alle heste, og især heste med livsstilssygdomme såsom EMS, Cushing og forfangenhed. Foredraget er for dig som er nysgerrig på hovtrim, Paddock Paddock paradise, vilde hestes levevis, og en inspiration til en sundere livsstil der let omsættes til praksis hjemme hos dig selv.

Hollandske Björn Rhebergen er field instructor, og Hovtrimmer, uddanner europæiske hovtrimmere, og laver professionelle designs af Paddock Paradise.

 
DHE træf.jpg

Udstiller Forever Engholdgaard

http://myaloevera.dk/Engholmgaard/da/start/

Vi hedder Iben og Jesper, ejer Engholmgaard og er Forever Business Owner for Forever Living Products. Det mest kendte produkt af dem, du kan købe hos os, er Forever Gel Original – en herlig Aloe Vera drik. Vores sortiment er bredt, vi har alt fra kosttilskud til hudpleje for alle hudtyper. Der er altså mange muligheder for at gøre noget godt for dig selv, en du holder af eller for dit kæledyr.

Kom over til vores stand for at høre mere eller prøve vores produkter på dig selv eller dit kæledyr

35701598_10155420220637050_146133745395564544_n.png

Demo Paddock Paradise – Design og udførelse

Björn Rhebergen

Hollandske Björn Rhebergen har igennem de seneste 10 år arbejdet med design og etablering af professionelle Paddock Paradise systemer. Hør Björn fortælle om hans arbejde med udvikling af Paddock Paradise konceptet, og hvordan et design udføres fra tegnebordet til praksis.

22405451_10155769297054522_3717532721184855791_n.jpg

Udstiller Coffeeandketchup design

www.byslyngel.dk

Skønne Sadelovertræk og Stigbøjleposer, syet i enten fleece eller kraftig Jersey, syes på bestilling.

Der er mulighed for, at vælge imellem et væld af farver og muligheder – ensfarvet, stjerner, flag, etc.

31530671_10155316770387050_8467999967955386368_o.jpg

Demo Whole horse inflammatory disease

Dorte Nyrup

hvordan hænger hestens sygdomme sammen med dit management? Hvad sker der i hesten når den udsættes for fysisk og psykisk stress? Dyrlæge Dorthe Nyrup fortæller om teorien bag whole horse inflammation og hvorfor det er relevant for lige netop dig og din hest.

Hovfokus 1.png
Frederikke.jpg

UDSTILLER HOVFOKUS

DEMO FREDERIKKE HANSEN

www.rytterharmoni.dk

RytterHarmoni, laver demo med fokus på dressur og kropsbevidsthed. Frederikke arbejder med hvordan rytteren gennem øget kropsfokus kan fremme hestens præstation.7

 

 

 

www.hovfokus.dk

Hovfokus er Danmarks største og førende leverandør af hov boots til heste. Søren som driver Hovfokus har 15 års erfaring som hovtrimmer og har en kæmpe viden omkring hov boots og alle de modeller som findes. Kom og snak med os om hvilken model der kan passe din hest. Vi tager en del af sortimentet med, men ikke alt, så hvis du ved at du vil have en speciel model eller str så skriv til os på info@hovfokus.dk og så tager vi det med til dig så du kan afhente på DHE Træf.

Bomløsesadler-logo-02-2.png
 

UDSTILLER BOMLØSESADLER.DK

www.bomløsesadler.dk

Bomløsesadler.dk drives af Anette Nielsen som har specialiseret sig i bomløse sadler. Anette er også uddannet hestemassør. Her får du en kvalificeret rådgivning og grundig sadelprøvning. Det er dig og hesten der er i hovedsædet og missionen er at finde det perfekte sadelmatch til dig og din hest. 

 I shoppen føres mærker som Ghost, Trekker, Edix saddles og Tøltrider. Du kan også i shoppen købe horsemanshipudstyr som reb, cordeos, rebgrimer mm.