Foreningen på Gl. Estrup landbrugsmesse

Mini DHE er en festlig begivenhed der finder sted sammen med Gl. Estrup Landbrugsmesse.
Vi afholder udvalgte klasser som kan deltages i på trænings basis, dvs. ingen rangeringer men i stedet feedback fra dommeren!

Klasserne er Jordarbejde og Jordarbejde Løs, Agility, trail og team Trail. Til dette har vi en 20x20 m bane, og en ultra fed Mountain trail bane ca 35x35 m!!

Til Mini DHE kan du tilmelde dig og din hest, og vi inviterer naturligvis alle heste udstillere på landbrugsmessen til at komme ned og lege med!
Vi er blevet gjort ansvarlige for det helt nye ”Hesteområde” på Gl. Estrup, hvilket betyder at alle kan se frem til at møde både udstillere og professionelle fagfolk til Workshops og foredrag.

Landbrugsmessen byder på rigtig mange sjove ting – så tag hele familien inkusiv hund og hest og campingvogn med til en fantatsisk weekend – vi ses til Mini DHE!
Hjælp os meget gerne med at bevare overblikke klik deltag, hvis du kommer med hest og klik interesseret hvis du kommer og kigger på!

Du naturligvis traditionen tro også deltage uden din hest dvs. du køber en campingplads i foreningens webshop, og ved siden af køber du entre billetter i forsalg på landbrugsmessens hjemmeside eller i entreen når du ankommer på pladsen.

Kathrine Ungstrup