Trail Team Challengen (NY)

 

Nu kan du og dine bedste hestevenner starte trail som et hold. Samtidig bliver der helt nye udfordinger som i skal arbejde sammen for at udføre og til hver opgave kan i vælge en deltager som ikke skal være med til den forhindring.
I behøver ikke have mulighed for at træne sammen til hverdag, og i må også gerne danne hold med nogle i ikke kender så godt.
Opgaverne tager udgangspunkt i hverdags situationer og ligger på et niveau hvor de fleste kan være med. Og så rides der desuden på tid. Kom og prøv denne sjove og anderledes måde at udfordre dig selv og din hest.

Opgaver kan være fx: at flytte sandsække fra et sted til et andet, at 2 ryttere ved fælles hjælp skal løfte og flytte en genstand imellem sig ridende på hestene, at stå af og på hesten for at hjælpe hinanden, ride igennem låger, over bakker og broer mm.

 

På dagen vil der være indlagt demo med Mogens Jensen og Team som vil ridebanen igennem og gennemgå øvelserne med speak så alle deltagere får grundig intro.

Målsætning for klassen

Med denne klase ønsker vi at fremme venskaber og holdånd. Der lægges vægt, ikke kun på samarbejdet mellem hest og rytter, men også samarbejdet mellem teamets ryttere.

August Septimius Krogh