HiH Klasse

Fundament og Harmony klasserne
by Horse in Harmony

Enestående mulighed for at få bedømmelse af Ute Lehmann eller en uddannet Horse in Harmony Trainer, og modtage diplom for at bestå klassen.

Til både DHE træf Jylland og Sjælland kan der stilles op i Fundament og Harmony klassen.

Beskrivelse

Horse in Harmony klasser består ud af en udvælg af øvelser omkring grundtræning fra jorden og fra sadlen. Du kan ’bestå’ klassen og få et diplom som bevis. Der er ingen rangering indenfor disse klasser. Meget mere om det finder du på www.horseinharmony.dk

Formål med klassen

Ved at deltage i Horse in Harmony Klasser kan du vise din forståelse for grundprincipper i hestetræning, og at du har en god basis sammen med din hest. Hvis du vil vise din kunnen, få feedback og konstruktiv kritik uden at blive rangeret mod andre deltagere, så er dette klassen for dig!

Når du stiller op i en af klasserne er det vigtigt at du har gennemset og forstået videoen for klassen herunder. Der vil være fastsat hvor meget tid du har til at fremvise øvelserne, og Ute guider hvis nødvendigt. Vi lægger stor vægt på at deltagerne er velforberedte, således tiderne kan holdes iht. det overordnede tidsprogram.

Fundament klassen

Fundament Klassen er første trin i læringsprocessen, hvor både rytter og hest arbejder med basisarbejde og forskellige øvelser fra jorden.

Udføres med 3 ekvipager på banen ad gangen, der viser øvelserne efter hinanden.

Se beskrivelse og video af øvelserne i fundament klassen på Utes egen hjemmeside, ved at klikke HER

Se bedømmelses seddel for Fundament klassen her

Harmoni klassen 

Harmoni Klassen er andet trin i læringsprocessen, hvor rytteren arbejder med at gøre hesten tryg og lydhør overfor signaler fra sadlen. (Kan gennemføres fra jorden ved brug af lange liner.)

Udføres med 2 ekvipager på banen ad gangen, der viser øvelserne efter hinanden.

Se beskrivelse og video af øvelserne i  harmoni klassen, på Utes egen hjemmeside ved at klikke HER

Se bedømmelses seddel for Fundament klassen HER OBS! Forkortet version til DHE Træf.

August Septimius Krogh