Lykkepose (NY)

Lykkepose klassen er for den eventyrlystne deltager. Du tilmelder dig uden, at vide hvad du skal konkurrere i, du skal bare møde op. Teamet har været opfindsomme og fyldt ”Lykkeposen” med en række skægge, halvskøre og udfordrende øvelser. Der bliver en time inden klasse start truklket en øvelse op ad posen- dte er nu denne at alle deltagere skal fremvise i klassen og har 1 time til at træne på! Der vil blive afviklet 3 ”Lykkepose-heats” og vinderen er den med flest point samlet over alle heats. Klassen er åben for alle ryttere uanset niveau, men flere af opgaverne kræver, at du kan ride din hest.

Målsætning for klassen

Med denne klasse lægger vi op til masser af skæg og ballade for alle aldre. I nogle af udfordringerne vil du blive vurderet på balance og koordinationsevne, andre vil der bliver talt point efter hvor god du er til at ramme plet, eller hvor hurtigt du kan udføre en øvelse.

 

August Septimius Krogh