Saftevands Stafet Løb

Dette er en klasse, der skal få stemningen helt i top. Det er en klasse hvor alle kan være med, og man skal hygge sig med det. Hvis man ikke har et hold selv, finder vi en løsning. Så skal du være med til at skabe en mega fed stemning og teste din balance, så er det denne klasse. 

Read More
August Septimius Krogh
Lykkepose (NY)

Har dig og din hest brug for at blive udfordret eller bare vil prøve noget andet. så prøv lykkeposen hvor du tilmelder dig uden, at vide hvad du skal konkurrere i, du skal bare møde op. Teamet har været opfindsomme og fyldt ”Lykkeposen” med en række skægge, halvskøre og udfordrende øvelser.

Read More
August Septimius Krogh
Barrel Race

Er der en lille cowboy i dig, har du en hurtig hest eller vil du bare prøve noget nyt? Så er barrel race klassen for dig! Den helt klassiske western disciplin, hvor man skal på tid rundt om tre tønder!   

Read More
August Septimius Krogh
Trail

Trail er en kendt western disciplin. Hos DHE Træf udbydes den under samme navn, men med eget regelsæt, og med en blanding af traditionelle – og agility inspirerede øvelser. En sjov og anderledes måde at udfordrer sig selv og sin hest i et anderledes miljø.

Read More
August Septimius Krogh
Trail Team Challengen (NY)

Nu kan du og dine bedste hestevenner starte trail som et hold. Samtidig bliver der helt nye udfordinger som i skal arbejde sammen for at udføre og til hver opgave kan i vælge en deltager som ikke skal være med til den forhindring.

Read More
August Septimius Krogh
Præcisionsridning

Præcisionsridning klassen er en klasse for alle jer, der rider i skoven, er hyggeryttere, eller som har en lidt utrænet hest – fx efter en skade, adfærdsproblematikker, lige efter tilridningen mm.

Read More
August Septimius Krogh
Jordarbejde

Jordarbejdsklasserne er en række klasser der tager udgangspunkt i forskellige etablerede jordarbejdsøvelser.
De lavere niveauer afspejler daglig god og fornuftig håndtering, hvorimod de højere niveauer bliver mere showprægede.

Read More
August Septimius Krogh
HiH Klasse

Horse in Harmony klasser består ud af en udvælg af øvelser omkring grundtræning fra jorden og fra sadlen. Du kan ’bestå’ klassen og få et diplom som bevis. Der er ingen rangering indenfor disse klasser.

Read More
August Septimius Krogh
Dressur

Anatomisk Dressurprogrammerne er klasser, hvor du rider traditionel dressur med stort fokus på anatomien i dit ridt. Klasserne er baseret på helt klassiske dressurprincipper. Der er fokus på lethed for hjælperne, enkelthed, smidighed i bevægelserne og at der udvises indsigt i hvordan hesten bruger sin krop bedst ud fra bygning og statur.

Read More
August Septimius Krogh
Cordeo

Cordeo klassen tager udgangspunkt i ekvipagens gode samarbejde og positive kommunikation. Der er fokus på, at hesten er afspændt og tilpas, og bruger sin krop på hensigtsmæssigvis

Read More
August Septimius Krogh
Agility

Agility er en sjov og anderledes måde at udfordre sig selv og sin hest, i et anderledes miljø. En bane bestående af forskellige opgaver der udfordrer ekvipagen både mentalt og fysisk, skal gennemføres fra jorden med hesten ved siden. Iår er der også en ny klasse, Agility Løs!!

Read More
August Septimius Krogh
BBH Spring

Stil springklasserne er tilrettelagt for at præmiere den ekvipage, der udviser den største samhørighed, ro, overblik, tilfredshed og balance i forbindelse med springningen.

I naturen springer hesten oftest kun hvis dens flugtinstinkt er aktiveret, ellers går det udenom.

Read More
August Septimius Krogh